Verzend- en leveringsbeleid

Levertijd & verzendkosten

De producten worden voor u op maat gemaakt en dit neemt uiteraard zijn tijd in beslag. De bestelling kan tussen de 1 en 15 werkdagen geleverd worden behoudens feest- of vakantie dagen. U wordt dan hiervan in kennis gesteld.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Levering verloopt via de pakketbezorger van BPost. U ontvangt een verzendbewijs nadat wij het pakket hebben overgedragen aan de vervoerder. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende dinsdag of vrijdag volgend op het afwerken van uw bestelling tussen 8:00 en 17:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet exact garanderen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Bedenktijd/retour

Producten die u via deze webwinkel koopt welke op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken via het contact formulier op onze website.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@aost.be. Wij zoeken dan samen met u naar een passende oplossing.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling betalen via BanContact of kredietkaart.